תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pastan All ' Amatricianan. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם עלה דפנה, צ'ילה, גבינת פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), Pastan Amatriciana, ו Pastan All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לשלב את guanciale, צ ' ילה ועלה דפנה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד השומן שניתנו ואת guanciale הוא חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
עלי דפנה
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את היין ומבשלים מעל חום מתון עד שזה מצטמצם 2 כפות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, כ -30 דקות. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
רוטב
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על חום גבוה עד בקושי רך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
6
מסננים את הפסטה ומערבבים אותו לרוטב. לבשל את הפסטה על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 2 דקות. מתבלים עם פלפל. כפית את הפסטה לתוך קערות רדודות, מפזרים בנדיבות עם פקורינו רומנו מגורד ומגישים, עובר יותר גבינת פקורינו ליד השולחן.