פסטה בולונז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה בולונז. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם עגבניות משומר, חלב התאדה, פטריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פסטה בולונז, פסטה בולונז, ו פסטה בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
קוק לינגוויני בתנור הולנדי 5 ליטר לפי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן; ניקוז. חזור למחבת; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם שמן זית ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק, בשר ובצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב כדי להתפורר נקניק; לנקז, במידת הצורך.
מוסיפים פטריות ורוזמרין. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק ובשר מבושלים היטב.
מערבבים עגבניות. להפחית את החום; מבשלים חשפו 3 דקות. מערבבים בחלב, פלפל ומלח; לבשל 2 דקות יותר.
מוסיפים רוטב בשר ללינגוויני בתנור הולנדי; זורקים למעיל.
מפזרים מנות בודדות עם גבינה.