פסטה בייקון Pancetta עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 257 גרם של שומן, וסך הכל 2704 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם מלח כשר, פלפל טחון, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 168 שעות ו-20 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פסטה בייקון Pancetta, פסטה פנקטה ותאנה, ו בייקון ותפוחי אדמה של פנצ'טה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את Pancetta ו לטגן עד מעט חום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
מוסיף את השום, לטגן בקצרה, ולאחר מכן deglaze עם היין. להפחית את היין בחצי, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה. להפחית את זה בשליש, ולאחר מכן לזרוק את הפסטה המבושלת שלך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים את הפסטה ומוסיפים את הפרמזן, פלפל לבן ומלח וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מלח, לציפוי זכוכית
6
יוצקים לתוך קערות ומוסיפים יותר גבינת פרמזן (ככל שתרצה).
שאל את הקצב שלך עבור 5 פאונד, חתיכת מרובע נחמד של בטן חזיר (skinless) שיתאים לתוך שקית zip-top 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
8
לטפי את הבטן במגבות נייר לייבוש.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מערבבים יחד את כל התבלינים. לובש כפפות פלסטיק, לשפשף את תערובת התרופה לשני הצדדים של הבטן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10
מניחים בשקית zip-top 2 ליטר, לשים על מחבת גיליון, להכניס למקרר. כל יום במשך 1 שבוע, להפוך את התיק מעל ולעסות את הבטן (דרך התיק) כדי להבטיח רוויה. החזיר ייקח על צבע כהה מעט ממה שזה היה. זה סימן שהתרופה עובדת. זה גם ימשוך קצת לחות מהבטן. כאשר הבשר כהה יותר ומוצק יותר, להסיר את הבטן מן השקית ולרוץ מתחת למים כדי להסיר כל משקעים תרופה. טפיחה יבשה קלות לכסות עם אבק של פלפל לבן טחון.
מגלגלים את הבטן בחוזקה לתוך יומן לעטוף בחוזקה עם גזה. לקשור את הסוף ולתלות במקרר 34 עד 38 מעלות f לפחות 2 weeks.At הפעם בייקון צריך להיות נרפא לחלוטין ויש לי יציבות טובה כאשר סחוט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת