פסטה בסוף הקיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סוף הקיץ פסטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, עלי בזיליקום חתוכים, עצמות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. נסו איך להכין קוקטיילים של יין קפוא למסיבת סוף הקיץ שלך, על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, ו פסטת קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף יחד 2/3 כוס שמן זית, רוטב סויה, חומץ, חרדל, ושום. שמור 1/2 כוס מרינדה עבור ירקות מבושלים; יוצקים הנותרים לתוך שקית פלסטיק zip-נעילה גלון 1.
חותכים את העוף לאורכו לרצועות ברוחב 1 אינץ ' ומוסיפים לשקית. תאטום את התיק ותהפוך למעיל. תרגע בערך 45 דקות.
בינתיים, לשטוף קישואים, פלפלים, כובעי פטריות. פרוס קישואים לאורך לרצועות בעובי 1/4 אינץ'. גזע ופלפלי זרע; רבע לאורכו. לקלף בצל ולפרוס לרוחב לכדורים בעובי 1/4 אינץ'.
ירקות מברשת עם מרינדה שמורות.
בישול בקבוצות במידת הצורך, להניח ירקות ועוף (מרינדה להשליך) על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל, מפנה פעם אחת, עד ירקות הם חרוך מעט עוף הוא כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך כדי לבדוק), 6 עד 10 דקות בסך הכל.
בואו להתקרר כמה דקות. קוצצים ירקות ועוף לחתיכות 1 אינץ'.
בינתיים, במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה, מערבבים ומבשלים, חשופים, עד בקושי מכרז לנשוך, 9 עד 13 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים פסטה עם שאריות 1/3 כוס שמן זית, גבינת פרמזן, חצי ירקות קצוצים ועוף, ומלח ופלפל לפי הטעם. למעלה עם ירקות ועוף שנותרו.