Caldo Verde (מרק ירוק פורטוגזי)
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום, מים, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו Caldo Verde (מרק ירוק פורטוגזי), מרק כרוב פורטוגזי (Caldo ורדה), ו Caldo Verde / מרק כרוב פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל בצל ושום ב 3 כפות שמן זית במשך 3 דקות. מערבבים תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות יותר.
יוצקים מים, מביאים לרתיחה, ולתת להרתיח בעדינות במשך 20 דקות, עד תפוחי אדמה הם רגשני.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך, לבשל נקניק עד שהוא שחרר את רוב השומן שלה, 10 דקות.
מחית תפוחי אדמה או מחית את תערובת תפוחי אדמה עם בלנדר או מעבד מזון. מערבבים את הנקניק, המלח והפלפלפל לתוך המרק וחוזרים לחום בינוני. כיסוי ומבשלים 5 דקות.
ממש לפני ההגשה, מערבבים כרוב לתוך מרק ומבשלים, 5 דקות, עד כרוב הוא רך וירוק ירקן. מערבבים את הכף הנותרת של שמן זית ומגישים מיד.