תבשיל חזיר ופלפל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם יין, שמן זית, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו תבשיל נקניק ופלפל פעמון, פלפל, בוק צ'וי & חזיר מוקפץ, ו בשר חזיר עם פלפל ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
חזיר
מלח
2
מחממים 1 1/2 כפיות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים חצי חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מחבת עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
5
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן נותר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את בשר החזיר שנותר למחבת; מבשלים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהמחבת עם כפית מחוררת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
8
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מוסיפים בצל ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פלפל
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר חזיר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את המרק ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך עלה דפנה). מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד חזיר רך. לחשוף ומבשלים 30 דקות או עד רוטב מתעבה. להשליך עלה דפנה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 1/2 כפית פלפל.