פסטה בצורת עשב עם נקניק ראגו: gramigne con La Salsiccia
פסטה בצורת עשב עם נקניק ראגו: Gramigne con La Salsiccia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1163 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, מלח ופלפל, גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פסטה עם עדשים ונקניקיות ראגו (צמחוני), נקניק ראגו & תרד פסטה לאפות, ו פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו.
הוראות
1
מגלגלים את הפסטה לסביבת # 4, ויוצרים לתוך גרמיגן. כדי ליצור לתוך גרמיגן, לחתוך את הבצק לתוך אצבעות כי הם 1/2 אינץ 'עבה 3 אינץ' ארוך. החל בכף היד, מגלגלים את חתיכות הבצק לאורך. זה צריך להיראות כמו חתיכת ספגטי משורבט.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית והחמאה יחד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום רך וזהוב, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים מעל חום גבוה, מנקזים את השומן העודף במידת הצורך, עד הנקניק הוא השחמה מאוד פריך במקצת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיף את היין, ערבוב לעתים קרובות, לאפשר לו להתאדות לחלוטין. מערבבים בחלב, במניות עוף, רסק עגבניות ומלח ופלפל, לפי הטעם, ולהפחית את החום לרתיחה. לבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחמניות לבנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
בינתיים, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. זרוק את הגרמיגן לתוך המים הרותחים ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הבישול ומוסיפים את הפסטה לתערובת הנקניקיות. לזרוק על חום גבוה 1 דקה מעיל, הוספת התזה של מי הפסטה שמורות במידת הצורך כדי לשמור על התבלין מלהיות "חזק"מדי. מחלקים באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות, העליון עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
Parmigiano Reggiano
חבילה אחת (3 אונקיות) בשר בקר מיובש, קצוץ דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר. ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
11
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.