פסטה בצורת עשב עם נקניק ראגו: gramigne con La Salsiccia
פסטה בצורת עשב עם נקניק ראגו: Gramigne con La Salsiccia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1163 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, מלח ופלפל, גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פסטה עם עדשים ונקניקיות ראגו (צמחוני), נקניק ראגו & תרד פסטה לאפות, ו פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו.
הוראות
1
מגלגלים את הפסטה לסביבת # 4, ויוצרים לתוך גרמיגן. כדי ליצור לתוך גרמיגן, לחתוך את הבצק לתוך אצבעות כי הם 1/2 אינץ 'עבה 3 אינץ' ארוך. החל בכף היד, מגלגלים את חתיכות הבצק לאורך. זה צריך להיראות כמו חתיכת ספגטי משורבט.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית והחמאה יחד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום רך וזהוב, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים מעל חום גבוה, מנקזים את השומן העודף במידת הצורך, עד הנקניק הוא השחמה מאוד פריך במקצת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
5
מוסיף את היין, ערבוב לעתים קרובות, לאפשר לו להתאדות לחלוטין. מערבבים בחלב, במניות עוף, רסק עגבניות ומלח ופלפל, לפי הטעם, ולהפחית את החום לרתיחה. לבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
בינתיים, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. זרוק את הגרמיגן לתוך המים הרותחים ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הבישול ומוסיפים את הפסטה לתערובת הנקניקיות. לזרוק על חום גבוה 1 דקה מעיל, הוספת התזה של מי הפסטה שמורות במידת הצורך כדי לשמור על התבלין מלהיות "חזק"מדי. מחלקים באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות, העליון עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
Parmigiano Reggiano
עד 8 תפוחים בינוניים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר. ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
13
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.