פסטה גדולה עם פטריות, פטרוזיליה, שום טימין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 555 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שיני שום שומן, עלי טימין טריים, אונקיות פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו פטריות מוקרמים עם פטרוזיליה-שום תחליב, סלט פטריות בויניגרט שום ופטרוזיליה, ו פסטה עם פטריות-טימין ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת קלייה גדולה, כ 12 3/4 על ידי 16 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בסיר, להמס את החמאה עבור בשמל, ולהוסיף את הקמח, ערבוב בעדינות לעשות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר את המחבת מהחום וקצף בחלב. הפעל את החום בחזרה על בינוני, ומערבבים את הכמל עד שהוא מתחיל להתעבות ולבוא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
5
תן לזה בועה במשך כ 5 דקות כדי להיפטר טעם floury. תוריד את החום ואת העונה עם מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
מלח
6
ממיסים 2 כפות חמאה ושמן במחבת רחבה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מסננים את פורצ ' יני, שומר את הנוזל, וקוצצים לפני הוספת למחבת עם פטרוזיליה קצוצה 3/4 כוס, טימין מיובש או טרי, ושום. מערבבים במשך כמה דקות ולאחר מכן להמיס את מקל 1 הנותרים של חמאה באותו מחבת ולהוסיף את הפטריות הקצוצות, ערבוב במשך כ 5 דקות. הפטריות יופיעו יבשות בהתחלה אבל בסופו של דבר יתחילו לתת קצת נוזל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
פטריות
פטרוזיליה
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיף את פורצ ' יני השריית נוזל, אשר הפטריות יספגו במידה רבה, אבל להמשיך לערבב ולהוסיף את השרי ולתת לו בועה משם. כבה את החום כאשר יש לך נזיד ברונזה, סירופ.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שרי.
תבשיל
9
מערבבים את תערובת הפטריות לתוך בשמל ומוסיפים 1 כוס של הפרמזן ואת 3/4 כוס נוספת של פטרוזיליה קצוצה. שים מחבת גדולה של מים על הפסטה, וכאשר הוא רותח, מלח אותו היטב. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, ואז לנקז ולהוסיף לרוטב הלבן mushroomy, ערבוב זה כמיטב יכולתך כדי לקבל את הפסטה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פרמזן
פטרוזיליה
פסטה
רוטב
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הפוך למחבת הצלייה הגדולה ומפזרים על כוס 1 הנותרים של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
11
אופים במשך 30 דקות או עד העליון מתחיל להפוך זהב במקומות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
כאשר הפח יוצא מהתנור, לקשט עם הפטרוזיליה קצוצה 1/4 כוס הנותרים וכמה גבעולים של טימין טרי.