קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פסטה גלגל עגלה עם פנצ'טה ואפונה

פסטה גלגל עגלה עם פנצ'טה ואפונה
פסטה של גלגל עגלה עם Pancettan ואפונה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 616 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש אפונת אדמה, מלח כשר, שאלוט ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66% . נסו את פסטה גלגל עגלה , סלט פסטה גלגל עגלה , וצלחת פסטה גלגל עגלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
(רוטל)(רוטל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים ושומרים 1 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
5
במחבת גדולה מחממים כף שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את הפנצ'טה ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד להזהבה ופריכה, 6 עד 8 דקות. בעזרת כף מחוררת מסירים את הפנצ'טה ומסננים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מוסיפים את בצל השאלוט למחבת ומבשלים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את המרק ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מערבבים פנימה את האפונה ומבשלים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את הפסטה, הפנצ'טה המבושלת, אפונת האדמה, אפונה הקטנה, הפרמזן, את 1/4 כוס שמן הזית הנותר, המלח ועלי הנענע. לזרוק עד לציפוי, להוסיף את מי הפסטה השמורים, כף אחת בכל פעם, כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מעבירים לקערה גדולה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס