קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פסטה גלגל עגלה עם פנצ'טה ואפונה

פסטה גלגל עגלה עם פנצ'טה ואפונה
פסטה של גלגל עגלה עם Pancettan ואפונה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 616 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש אפונת אדמה, מלח כשר, שאלוט ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66% . נסו את פסטה גלגל עגלה , סלט פסטה גלגל עגלה , וצלחת פסטה גלגל עגלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
(רוטל)(רוטל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים ושומרים 1 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
5
במחבת גדולה מחממים כף שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את הפנצ'טה ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד להזהבה ופריכה, 6 עד 8 דקות. בעזרת כף מחוררת מסירים את הפנצ'טה ומסננים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מוסיפים את בצל השאלוט למחבת ומבשלים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את המרק ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מערבבים פנימה את האפונה ומבשלים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הפסטה, הפנצ'טה המבושלת, אפונת האדמה, אפונה הקטנה, הפרמזן, את 1/4 כוס שמן הזית הנותר, המלח ועלי הנענע. לזרוק עד לציפוי, להוסיף את מי הפסטה השמורים, כף אחת בכל פעם, כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מעבירים לקערה גדולה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך