לחם מהיר פסחא מתוק
לחם מהיר פסחא מתוק יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 3092 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מכלמתכונים יש 9 אוהדים. אם יש לכם צימוקים, פירות מסוכרים, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו לחם פסחא מתוק פינזה, לחם מהיר בטטה, ו לחם מהיר בסיסי (מתוק או מלוח) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 4 מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
בסיר גדול שלבו בירה, סוכר וחמאה על אש בינונית-נמוכה. כאשר החומרים נמסים זה לזה מוציאים מהכיריים ומניחים להתקרר. כשהתערובת קרירה מערבבים פנימה ביצים טרופות ותמצית וניל.
בקערה גדולה שלבו קמח, אבקת אפייה, צימוקים ופירות מעורבים. מערבבים לאט את תערובת הבירה לתערובת היבשה, משלבים ומערבבים תוך כדי.
יוצקים תערובת לתוך מחבתות כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 90 דקות.