פסטה הפגיולי של אנדריאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Fagioli פסטה של אנדריאה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 427 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך בזיליקום, מלח, פסטה דיטליני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, מבשלים בצל בשמן זית עד שקוף. מערבבים שום ומבשלים עד רך. להפחית את החום, ומערבבים ברוטב עגבניות, מים, פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו, מלח, שעועית קנליני, שעועית חיל הים ופרמזן. מבשלים 1 שעה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. מערבבים לתוך מרק.