פסטה ופג'ולי
Pastan E Fagioli אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-279 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא גזר, בשר בקר, חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 92%. מתכונים דומים: 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק).
הוראות
מסננים את השעועית ומניחים בצד.
בקומקום גדול מחממים את השמן מעל חום מתון עד חם.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים ירך חזיר ושום ומבשלים ערבוב במשך 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, שעועית, מניית בקר, טימין, עלה דפנה ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
להעביר 1/2 כוס השעועית למעבד קטן או בלנדר ו מחית. להחזיר שעועית לסיר ולהתבוסס עם מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים נוזלים לרתיחה ומוסיפים פסטה. מבשלים עד פסטה מכרז, על 6 דקות.