פסטה יארלסברג
פסטה Jarlsberg עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 829 קלוריות. מתכון זה מ SippitySup יש 18 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך פסטה שיער מלאך, מלח ופלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Jarlsberg לטבול כמו Krogers, קיש Jarlsberg, ו טוסט חזיר וכריך Jarlsberg (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומערבבים כדי להבטיח שזה לא מקל. לבשל עד עשה לטעמך, על 3 דקות. בזמן שהפסטה מתבשלת, ממיסים את החמאה מעל לגובה בינוני, מסובבים את המחבת כדי שהחמאה לא תהיה חומה.
מוסיפים על כוס ½ של מי הפסטה ישירות מהסיר. בישול ערבוב עד שהוא מתחיל להתעבות. בערך 3 דקות.
מסננים את הפסטה (בהזמנת חלק ממי הפסטה) ומעבירים אותה לקערת הגשה. לזרוק את הפסטה עם רוטב חמאה מעיל ביסודיות.
מוסיפים את גבינת Jarlsberg המגורדת ואת chervil טחון. לזרוק היטב, עד הגבינה נמסה ומקבל שמנת.
הוסף חלק ממי הפסטה השמורים רק במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל לבן.