פסטה ירוקה
פסטה ירוקה ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם שעועית, גבינת פטה, מי פסטה שמורים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות, פסטה עדשים ירוקה, ו סלק-פסטה ירוקה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
הוסף פפרדלה, ומבשל עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מסננים, שומרים קצת מי פסטה. מעיל עם 1 כף שמן זית; להפריש.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה לא מקל מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים קישואים; מבשלים ומערבבים עד שזוקיני מתחיל להשחים סביב הקצוות אבל הוא עדיין מוצק. מערבבים אספרגוס, ברוקולי, שעועית ירוקה; להמשיך לבשל עד ירקות הופכים ירוק בהיר בצבע, על 3 דקות.
מוסיפים בצל ירוק ושעועית חומוס; מבשלים ומערבבים עד שהירקות משחימים קלות בקצוות.
מוסיפים מי פסטה שמורים לירקות. מכסים מחבת; להפחית את החום נמוך ומבשלים עד garbanzos מחומם דרך וירקות הם רק במכרז. מערבבים ירקות ובזיליקום לתוך פסטה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, העליון עם פטה מתפורר.