פסטה ירקות שמנת
פסטת ירקות שמנת עשויה להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, פטוצ'יני, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 34 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו פסטת ירקות שמנת לאפות, סלט פסטה ירקות שמנת, ו סיר אחד שמנת עוף ופסטה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בזמן שפסטה מבשלת, מקצותיה הקשים של האספרגוס נשברים.
הסר קשקשים מגבעולים עם מקלף ירקות או סכין,אם תרצה.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'; מניחים בצלחת מיקרוגל בטוח.
הוסף 1/4 כוס מים, וכיסוי. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות; ניקוז.
להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני; להוסיף שום. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
להוסיף קמח; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 8 דקות או עד מעובה מבעבע. מערבבים בגבינת שמנת; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. מערבבים בגבינת פרמזן.
מערבבים אספרגוס, רוטב גבינה, פסטה ושעועית בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מפזרים פלפל טחון טרי,אם תרצה.