תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטן איכר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 831 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, גבינה, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו תבשיל פסטה כפרי, מרק עוף ופסטה בסגנון כפרי, ו מרק איכרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להוסיף בשר נקניק. בשר נקניק קרמבל כפי שהוא חומים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחון
4
מוסיפים שום קצוץ למחבת. כאשר כל ההתפוררות יש השחמה שווה, deglaze את טפטוף מחבת באמצעות מרק עוף או ירקות. מערבבים עגבניות מרוסקות ומביאים את הרוטב עד לבועה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מערבבים שמנת לתוך הרוטב שלך, זה יסמיק את הצבע ולחתוך את החומציות של העגבניות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים אפונה ובזיליקום לתוך הרוטב שלך לשלב. לזרוק rigate פנה מרוקן חם במחבת עם הרוטב, ולאחר מכן להעביר פסטה לקערה הגשה.