קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

פסטה מאכלי ים עם שמן חם טוסקני

פסטה מאכלי ים עם שמן חם טוסקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה פירות ים עם שמן חם טוסקנה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 759 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם מולים, פטרוזיליה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Cacciucco (תבשיל פירות ים טוסקני) # FishFridayFoodies, פסטה ארטישוק טוסקני, ו פסטה ובשר טוסקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את שמן הזית עם פטרוזיליה, פלפל אדום מרוסק ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במחבת עמוקה גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, מרק צדפות ו 1/2 כפות של שמן חם טוסקנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השרימפס, מולים וחלזונות ומבשלים, נחשפים, עד שהקונכיות רק מתחילות להיפתח והשרימפס מתחיל להתכרבל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מוסיפים את הצדפות ואת סנאפר ומבשלים עד שהקונכיות נפתחות כמעט כולן והדגים כמעט מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מוסיפים את הדיונון ומבשלים עד אטום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
9
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את bucatini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיניבוקטיני
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מסננים את הפסטה היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
להעביר את הפסטה לקערה גדולה ולזרוק עם פירות ים ורוטב שלה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מגישים את הפסטה, עובר את השמן החם הטוסקני שנותר ליד השולחן לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

מרכיבים