תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה פירות ים עם שמן חם טוסקנה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 759 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם מולים, פטרוזיליה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Cacciucco (תבשיל פירות ים טוסקני) # FishFridayFoodies, פסטה ארטישוק טוסקני, ו פסטה ובשר טוסקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את שמן הזית עם פטרוזיליה, פלפל אדום מרוסק ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
במחבת עמוקה גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, מרק צדפות ו 1/2 כפות של שמן חם טוסקנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
דַק-
6
מוסיפים את השרימפס, מולים וחלזונות ומבשלים, נחשפים, עד שהקונכיות רק מתחילות להיפתח והשרימפס מתחיל להתכרבל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מוסיפים את הצדפות ואת סנאפר ומבשלים עד שהקונכיות נפתחות כמעט כולן והדגים כמעט מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
(מומלץ: רוטב A1)
ממתק תמנון בריט
8
מוסיפים את הדיונון ומבשלים עד אטום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
9
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את bucatini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מסננים את הפסטה היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
11
להעביר את הפסטה לקערה גדולה ולזרוק עם פירות ים ורוטב שלה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מגישים את הפסטה, עובר את השמן החם הטוסקני שנותר ליד השולחן לטפטוף.