קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה ממולאת בדלעת

פסטה ממולאת בדלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטן מלא דלעת. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ברנדי, עלי מרווה קלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת קרם חמאה מלא Macarons עם דלעת ספייס שוקולד מריר גנאש, מאפים מלאים בדלעת, ו פלפלים מלאים בפסטה.

הוראות

1
כדי לעשות מילוי: בקערה, מערבבים דלעת, פירות קרמונה בסירופ חרדל, גבינת פרמזן, עוגיות אמרטי מרוסקות, פירורי לחם, אגוז מוסקט, מלח וברנדי.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי להכין פסטה: במעבד מזון, מערבולת 2 כוסות קמח ומלח להתמזג; מוסיפים ביצים וחלמונים ביצה, ומערבלים עד הבצק מחזיק יחד (או בקערה, לערבב מרכיבים עם מזלג). לגרד בצק פסטה על לוח מקומח קל להתגלגל מעיל עם קמח. ללוש עד הבצק מרגיש חלק, הוספת קמח כנדרש כדי למנוע דבק, על 1 דקה אם מעורבב במעבד מזון, 15 דקות אם עורר. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לנוח 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל מנה לכדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מגלגלים כל כדור דרך מכונת פסטה לעובי 1/16 אינץ', או מתגלגלים על לוח מקומח. עם שריון 2 3/4 אינץ ' חותך עגול, לגזור 48 עד 50 סיבובים פסטה. לאסוף בצק לפי הצורך; להשליך עודף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
כפית חלק שווה של מילוי על מרכז כל סיבוב פסטה (כ 1 כפית). לחה פסטה חישוקים עם מים, לקפל מעל כדי לצרף מילוי, ולחץ על הקצוות עם מזלג tines לאטום. מסדרים פסטה ממולאת על משטח מקומח (או 10 - על 15-in. מחבתות אפייה, אם עושים קדימה); בואו יבש 10 דקות, להתהפך, ויבש 20 דקות יותר (או לכסות אטום וצינה).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מביאים 4 ליטרים מים לרתיחה במחבת 7-8 ליטר על חום גבוה; מוסיפים חצי הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 8-10 דקות. כפי שהם מבושלים, להעביר עם כף מחורץ מגש ovenproof rimmed; לכסות עם נייר ולשמור חם על מגש התחממות חשמלית או בתנור 250. חזור לבשל פסטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כדי להפוך את הרוטב: במחבת nonstick 8-10 אינץ ' על חום גבוה, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים עלי מרווה ומערבבים לעתים קרובות עד ירוק כהה יותר, כ -30 שניות. מיד, לשפוך על פסטה ממולאת, מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פסטה ממולאתפסטה ממולאת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין