שעועית ירוקה עם בצל סגול ויניגרט חרדל
שעועית ירוקה עם בצל סגול ויניגרט חרדל נטול גלוטן, וטבעוני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 100 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 58 סנט למנה מנות. אם יש לכם בצל, זרעי חרדל, חומץ יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו שעועית ירוקה עם בצל אדום ויניגרט זרעי חרדל, שעועית ירוקה עם ויניגרט חרדל-טרגון, ו שעועית ירוקה עם חרדל מלא ויניגרט דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כף שמן במחבת כבדה על אש בינונית עד שהם חמים אך לא מעשנים, ואז מבשלים זרעי חרדל, תוך ערבוב, עד שהם קופצים וכהים בגוון 1, כ -2 דקות.
מעבירים שמן עם זרעים לקערה גדולה.
מבשלים חומץ וסוכר בסיר קטן, תוך ערבוב, עד שהסוכר מתמוסס, ואז מגניב 5 דקות.
מחממים 2 כפות שמן שנותרו במחבת נקייה על אש גבוהה בינונית עד שהיא חמה אך לא מעשנת, ואז מבשלים בצל, תוך ערבוב, עד להזהבה, 8 עד 10 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חומץ, ואז מוסיפים לשמן חרדל בקערה גדולה.
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים.
מבשלים שעועית בסיר מים מומלחים רותחים עד שהם פריכים-רכים, כ -5 דקות.
מסננים במסננת וצוללים למי קרח כדי להפסיק את הבישול ואז מסננים היטב.
זורקים שעועית עם ויניגרט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים בטמפרטורת החדר או צונן.