קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

מינסטרונה נפלאה

מינסטרונה נפלאה
מינסטרונה נפלא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 305 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם חומוס, מרק עוף, תערובת ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מינסטרונה נפלאה, מרק מינסטרונה נפלא, ו מרק הירקות והמינסטרונה-לה בויון דה ל ' לגומאס ולה מינסטרונה.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט גבינה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים לבינוני; מבשלים 6 עד 8 דקות. או עד שמקרוני רך.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
3
מפזרים כל מנה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו