להוסיף שום הבא 3 מרכיבים; מערבבים 1 דקה. מערבבים עגבניות, ואז מרק ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להפחית חום; מבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 5 דקות. מערבבים בסקווש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
סכין קילוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי. תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים תערובת כבש, חצי כוסברה, וחצי גבינה; לזרוק.