קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו

פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה, ו Prosciutto. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 453 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף במלח נמוך, שמן זית בתוספת, בצל ירוק; חלקים לבנים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאת חסה ופרושוטו, פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטן וחמאה חומה, ו פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטה & חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס חמאה עם 2 כפות שמן heavylarge מחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף onionsand שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מפזרים מלח גס וpepper. Sauté עד מכרז(לא חום), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
4
הוסף יין; להגדיל heatto בינוני גבוה ומבשל עד liquidis מופחת זיגוג, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
Addbroth ולהביא לרתיחה; להפריש.
6
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של boilingsalted מים עד רק מכרז, 2 עד 4 דקות, בהתאם לעובי של אספרגוס.באמצעות skimmer או כף מחוררת, העברהלקערה גדולה של מי קרח. להחזיר טובל מים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים אפונה ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות. באמצעות skimmer, להעביר tobowl עם אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
8
מסננים ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
9
להחזיר מים בסיר לרתיחה. לבשל pastauntil רך אבל עדיין מוצק לנשוך, stirringoccasionally.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
ניקוז, הזמנת 1 כוס pastacooking נוזל.
11
בינתיים, לחמם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12
Addlettuce ומערבבים רק עד נבול, על 1minute.
13
מוסיפים אספרגוס ואפונה סחוטים; מערבבים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
14
מוסיף פסטה, 1 גבינת פרמזן כוס, ופטרוזיליה למחבת עם ירקות; לזרוק, הוספת נוזל בישול פסטה שמורות על ידי 1 / 4cupfuls אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
להעביר פסטה לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
מפזרים פרושוטו מעל; טפטוף עם oliveoil.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
17
מגישים, מעבירים עוד גבינה לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

מרכיבים

680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אספרגוס, לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץאספרגוס, לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ראש החסה חמאה או חסה בוסטון (על, cored, עלים לחתוך לפרוסות 3/4 אינץ ' רחבראש החסה חמאה או חסה בוסטון (על, cored, עלים לחתוך לפרוסות 3/4 אינץ ' רחב22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה8שרימפס וורידיםמלח גס כשרמלח גס כשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה טרייה קליפה (כ 2 קילו אפונה בתרמילים)אפונה טרייה קליפה (כ 2 קילו אפונה בתרמילים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לטפטוףשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לטפטוף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמז'ן מגוררת דק בתוספת תוספת לזריפתגבינת פרמז'ן מגוררת דק בתוספת תוספת לזריפת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פסטה בצורת חצוצרה או פסטה בינונית (בערך בגודל 1 אינץ')פסטה בצורת חצוצרה או פסטה בינונית (בערך בגודל 1 אינץ')113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרושוטו פרוס דק, לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחבפרושוטו פרוס דק, לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשאלות טחוןשאלות טחון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל אביב או בצל ירוק (חלקים ירוקים כהים מושלכים); חלקים לבנים חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', חלקים ירוקים חיוורים חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץבצל אביב או בצל ירוק (חלקים ירוקים כהים מושלכים); חלקים לבנים חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', חלקים ירוקים חיוורים חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ