קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו

פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה, ו Prosciutto. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 453 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף במלח נמוך, שמן זית בתוספת, בצל ירוק; חלקים לבנים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאת חסה ופרושוטו, פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטן וחמאה חומה, ו פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטה & חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס חמאה עם 2 כפות שמן heavylarge מחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף onionsand שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מפזרים מלח גס וpepper. Sauté עד מכרז(לא חום), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
4
הוסף יין; להגדיל heatto בינוני גבוה ומבשל עד liquidis מופחת זיגוג, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
Addbroth ולהביא לרתיחה; להפריש.
6
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של boilingsalted מים עד רק מכרז, 2 עד 4 דקות, בהתאם לעובי של אספרגוס.באמצעות skimmer או כף מחוררת, העברהלקערה גדולה של מי קרח. להחזיר טובל מים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים אפונה ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות. באמצעות skimmer, להעביר tobowl עם אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
8
מסננים ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
9
להחזיר מים בסיר לרתיחה. לבשל pastauntil רך אבל עדיין מוצק לנשוך, stirringoccasionally.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
ניקוז, הזמנת 1 כוס pastacooking נוזל.
11
בינתיים, לחמם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
Addlettuce ומערבבים רק עד נבול, על 1minute.
13
מוסיפים אספרגוס ואפונה סחוטים; מערבבים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
14
מוסיף פסטה, 1 גבינת פרמזן כוס, ופטרוזיליה למחבת עם ירקות; לזרוק, הוספת נוזל בישול פסטה שמורות על ידי 1 / 4cupfuls אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
להעביר פסטה לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מפזרים פרושוטו מעל; טפטוף עם oliveoil.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
17
מגישים, מעבירים עוד גבינה לצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

מרכיבים

680פלפל האבנרואספרגוס, לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץאספרגוס, לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ170פלפל האבנרוראש החסה חמאה או חסה בוסטון (על, cored, עלים לחתוך לפרוסות 3/4 אינץ ' רחבראש החסה חמאה או חסה בוסטון (על, cored, עלים לחתוך לפרוסות 3/4 אינץ ' רחב2קרום: פירורי קרקר גרהם(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה8קצת קישואים קצוציםמלח גס כשרמלח גס כשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה טרייה קליפה (כ 2 קילו אפונה בתרמילים)אפונה טרייה קליפה (כ 2 קילו אפונה בתרמילים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לטפטוףשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לטפטוף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמז'ן מגוררת דק בתוספת תוספת לזריפתגבינת פרמז'ן מגוררת דק בתוספת תוספת לזריפת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה454פלפל האבנרופסטה בצורת חצוצרה או פסטה בינונית (בערך בגודל 1 אינץ')פסטה בצורת חצוצרה או פסטה בינונית (בערך בגודל 1 אינץ')113פלפל האבנרופרושוטו פרוס דק, לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחבפרושוטו פרוס דק, לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב2קרום: פירורי קרקר גרהםשאלות טחוןשאלות טחון227פלפל האבנרובצל אביב או בצל ירוק (חלקים ירוקים כהים מושלכים); חלקים לבנים חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', חלקים ירוקים חיוורים חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץבצל אביב או בצל ירוק (חלקים ירוקים כהים מושלכים); חלקים לבנים חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', חלקים ירוקים חיוורים חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ