פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה, ו Prosciutto. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 453 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף במלח נמוך, שמן זית בתוספת, בצל ירוק; חלקים לבנים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאת חסה ופרושוטו, פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטן וחמאה חומה, ו פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטה & חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס חמאה עם 2 כפות שמן heavylarge מחבת מעל חום בינוני.
מפזרים מלח גס וpepper. Sauté עד מכרז(לא חום), על 8 דקות.
הוסף יין; להגדיל heatto בינוני גבוה ומבשל עד liquidis מופחת זיגוג, כ 3 דקות.
Addbroth ולהביא לרתיחה; להפריש.
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של boilingsalted מים עד רק מכרז, 2 עד 4 דקות, בהתאם לעובי של אספרגוס.באמצעות skimmer או כף מחוררת, העברהלקערה גדולה של מי קרח. להחזיר טובל מים.
מוסיפים אפונה ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות. באמצעות skimmer, להעביר tobowl עם אספרגוס.
להחזיר מים בסיר לרתיחה. לבשל pastauntil רך אבל עדיין מוצק לנשוך, stirringoccasionally.
ניקוז, הזמנת 1 כוס pastacooking נוזל.
בינתיים, לחמם תערובת בצל.
Addlettuce ומערבבים רק עד נבול, על 1minute.
מוסיפים אספרגוס ואפונה סחוטים; מערבבים עד מחומם דרך.
מוסיף פסטה, 1 גבינת פרמזן כוס, ופטרוזיליה למחבת עם ירקות; לזרוק, הוספת נוזל בישול פסטה שמורות על ידי 1 / 4cupfuls אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר פסטה לקערה רדודה גדולה.
מפזרים פרושוטו מעל; טפטוף עם oliveoil.
מגישים, מעבירים עוד גבינה לצד.