בייקון ופסטה ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1138 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. אם יש לכם בצל, מלח, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו עוף, בייקון, ופסטה ארטישוק עם רוטב שום שמנת - איווה ילדה אוכלת, פסטה עם ארטישוק ושום {עם פסטה מסורתית או זוקיני}, ו מטבל ארטישוק בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את EVOO, 3 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את guanciale או בייקון ומבשלים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את הבצל, שום וקצת פלפל ומערבבים במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את היין ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את המניה והארטישוקים וחמים. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. לחמם מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
כדי לשרת, להביא מים לרתיחה עבור הפסטה. מלח את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה, בהזמנת 1 כוס מים עמילניים ממש לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים את הפסטה לתערובת הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מפזרים את הפטרוזיליה וחצי מהגבינה ומבשלים, משליכים לשלב ומוסיפים חלק ממי הפסטה עמילניים במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
10
מגישים עם יותר גבינה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
מניחים את העוף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
12
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, שום, לימון, עלה דפנה, פלפל ואת צרור עשבי תיבול; העונה עם מלח. מכסים את העוף במים ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה, מתגלגלת. מבשלים 60 עד 75 דקות, ואז לקרר את העוף במניה שלה. מסננים את המניה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין