בייקון ופסטה ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1138 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. אם יש לכם בצל, מלח, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו עוף, בייקון, ופסטה ארטישוק עם רוטב שום שמנת - איווה ילדה אוכלת, פסטה עם ארטישוק ושום {עם פסטה מסורתית או זוקיני}, ו מטבל ארטישוק בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את EVOO, 3 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את guanciale או בייקון ומבשלים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את הבצל, שום וקצת פלפל ומערבבים במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את היין ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את המניה והארטישוקים וחמים. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. לחמם מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
כדי לשרת, להביא מים לרתיחה עבור הפסטה. מלח את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה, בהזמנת 1 כוס מים עמילניים ממש לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את הפסטה לתערובת הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מפזרים את הפטרוזיליה וחצי מהגבינה ומבשלים, משליכים לשלב ומוסיפים חלק ממי הפסטה עמילניים במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מגישים עם יותר גבינה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
מניחים את העוף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, שום, לימון, עלה דפנה, פלפל ואת צרור עשבי תיבול; העונה עם מלח. מכסים את העוף במים ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה, מתגלגלת. מבשלים 60 עד 75 דקות, ואז לקרר את העוף במניה שלה. מסננים את המניה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')