פסטה עם ברוקולי קלוי ורוטב שקדים-עגבניות
פסטה עם ברוקולי קלוי ורוטב שקדים-עגבניות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 765 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בזיליקום קל, bucatini, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי ומחבת פסטה קיץ עגבניות, ברוקולי פסטן ברוטב עגבניות טרי, ו פסטה, פטריות וברוקולי W / רוטב עגבניות שמנת.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. שים 2 חתיכות של נייר זה לצד זה על תבנית אפייה.
שים את השקדים על חתיכת נייר אחת ואת הברוקולי על השני.
מעבירים לתנור; צולים עד השקדים קלויים קלות, כ -7 דקות.
הסר את נייר הכסף עם השקדים. המשך לצלות את הברוקולי עד למכרז, כ -7 דקות נוספות. מתבלים את הברוקולי במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כאשר התווית מכוונת. בינתיים, דופק את השקדים במעבד מזון עד קצוץ דק; עם המנוע פועל, להוסיף את השום ואת התהליך עד קצוץ דק.
טפטוף בשמן זית ולעבד עד מעורבב.
מוסיף את הבזיליקום ואת הדופק עד חלקה; להעביר את הקערה עם הברוקולי.
שים את העגבניות וחצי מהמיץ שלהם (כ 1 כוס) במעבד מזון ודופק עד מחית.
מוסיפים לקערה עם תערובת ברוקולי ומערבבים לשלב.
להוסיף 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב.