פסטה עם גבינת עיזים, לימון ואספרגוס
פסטה עם גבינת עיזים, לימון ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. אם יש לך חניתות אספרגוס דק, פסטה rotini), שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: פסטה עם גבינת עיזים, לימון ואספרגוס, אספרגוס, גבינת עיזים ופסטה לימון, ו גבינת עיזים, לימון ופסטה אספרגוס.
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך כמעט, stirringoccasionally, כ 7 דקות.
Addasparagus ומבשלים עד פסטה הוא עדין אבל עדיין מוצק לנשוך, כ 3 דקות יותר.
בינתיים, לשלב שמן, קליפת לימון, וטרגון מוקפץ בקערה גדולה. גולם בגבינת עיזים.
מסננים פסטה ואספרגוס, מילוי1 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה חמה, אספרגוס, וכוס 1/4 שמורות בישולקוויד לקערה עם תערובת גבינה. מעיל Tossto, הוספת נוזל שמור יותר אם יבש.מתבלים פסטה לפי הטעם במלח ופלפל.