זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, מוצרלאן טרי ופסטה עגבניות, ו פסטה בזיליקום עגבניות עם מוצרלה טרייה.
הוראות
1
שים את מיץ לימון גרידה לתוך קערה גדולה, קצה בצל, ואז מתבלים עם מלח ופלפל. להפריש במשך 10 דקות, כדי לתת את הבצל לרכך קצת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מרתיחים את הספגטי במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מערבבים את השמן, צלפים, צ ' ילי וסוכר לתוך בצל לימון, ואז מתבלים בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
4
כאשר הפסטה מוכנה, לנקז, לזרוק עם טיפת שמן, ואז לתת להתקרר קצת. מכניסים לקערה עם הרוטב, עצה בעגבניות ורוב עשבי תיבול, ואז לזרוק היטב. קרע את המוצרלה וזרוק בעדינות. לשים לתוך קערות, העליון עם עשבי תיבול יותר טפטוף עם יותר שמן כדי לשרת.