קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות30
ציון בריאות6
מגזין

פסטה עם סקווש קלוי, נקניק ופקאנים

פסטה עם סקווש קלוי, נקניק ופקאנים
פסטה עם סקווש קלוי, נקניק ופקאנים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, דלורית, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו דלורית קלויה, נקניק ופסטה קייל, דלורית צלויה, נקניק ואורקיט פסטאן ברוטב מרווה חמאה חומה, ו אטריות דלורית צלויות עם רוטב תפוזים-חמוציות ופקאנים צלויים עם דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
על תבנית אפייה גדולה, לטפטף את הדלעת עם 2 כפות שמן לזרוק. מסדרים בשכבה זוגית ועונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סכין קילוףסכין קילוף
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים במשך כ 30 דקות, עד רק במכרז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים את המרווה הקצוצה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
בינתיים, לשים את הפקאן בצלחת עוגה ואופים במשך כ 4 דקות, עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את כל עלי המרווה ומבשלים על חום מתון, הופכים פעם אחת, עד פריך, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מעבירים את העלים לצלחת ושופכים את החמאה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את כף 1 הנותרים של שמן ואת הנקניק למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הנקניק, עד לא נשאר ורוד, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
ניקוז, הזמנת 1 כוס מי הבישול. תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים את הנקניק ואת החמאה המומסת ומערבבים בהדרגה את מי הבישול על חום מתון. בעדינות לקפל את הסקווש, פקאן ואת 1/4 כוס גבינה. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערה. לפזר את המרווה על גבי ומגישים עם יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך