פסטה עם צדפות, קישואים ועגבניות
ניתן להכין את המתכון פסטה עם צדפות, קישואים ועגבניות בסביבות 30 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 331 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פסטה פטוצ'יני, מלח, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 88%. נסו פסטה אורזו עם צדפות, ארטישוק, עגבניות, פטה, סלט פסטה עם עגבניות, קישואים ופרמזן, ו סלט פסטה עם עגבניות, קישואים ופטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול עם מים רותחים רותחים מבשלים פסטה עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה מחממים שמן, מוסיפים שום ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את הקישואים, המלח, פתיתי הפלפל האדום, הבזיליקום המיובש (אם משתמשים) ומקפיצים 10 דקות.
מוסיפים עגבניות קצוצות, צדפות דפנה ובזיליקום טרי (אם משתמשים) ומבשלים במשך 5 דקות, או עד שהצדפות אטומות.
יוצקים רוטב על פסטה מבושלת ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.