פסטה עם רוטב בשר קלוי-עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם רוטב בשר קלוי עגבניות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. אם יש לך עלי בזיליקום, מלח כשר, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רוטב עגבניות פסטני וכפרי עם בשר {ספר הבישול של החודש }, רוטב פסטה עגבניות צלוי, ו פסטה ברוטב עגבניות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות שרי על מחבת ג ' לי.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד עגבניות משחימים קלות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חזיר, שום, מלח, פלפל, אנשובי למחבת; לבשל 4 דקות או עד חזיר הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים שרי למחבת, מבשלים 30 שניות, משפשפים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים עגבניות וחומץ; מבשלים 2 דקות או עד עגבניות לשחרר את הנוזל שלהם רוטב הוא מעובה מעט.
מערבבים פסטה ורוטב בקערה גדולה; לזרוק למעיל.