פסטה עם תרד, אגוז מוסקט ושרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם תרד, אגוז מוסקט, ושרימפס. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא גבינת שמנת 3 פחות שמנה, וידליה, שרימפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרד & אגוז מוסקט cannelloni, תרד נבול עם חמאת אגוז מוסקט, ו תרד מפולפל עם קרם אגוז מוסקט.
הוראות
הכן פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז היטב; לחזור פאן. מערבבים בתרד; לזרוק היטב עד wilts תרד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים 1/4 מלח כפית; לטגן 2 דקות או עד שרימפס נעשים.
הסר שרימפס מהמחבת; להפריש. ממיסים 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים במרק, ורמוט, וקליפה. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 8 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות. להפחית חום בינוני.
מוסיפים גבינה, מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים ב 1/4 מלח כפית מלח, ופלפל; להסיר חום כפית.
הוסף תערובת שרימפס ובצל לתערובת פסטה; לזרוק לשלב.