פסטה עצלנית בקיץ
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה יוצא מן הכלל. נסו יום קיץ עצל, על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, ו פסטת קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
שים את הבצל, קישואים ושום לתוך צלחת גדולה. Slosh על שמן זית, מתבלים היטב ולתת לכל דבר מערבבים מהר, ואז צולים במשך 15 דקות. מערבבים את העגבניות לתוך הירקות וממשיכים צלייה במשך 15 דקות יותר. יחד עם זאת, להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה כך הרוטב והפסטה יהיה סיים באותו זמן.
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים על פי הוראות האריזה; על 9-12 דקות.
מסננים את הפסטה. תוציא את הירקות מהתנור ותוציא את שיני השום מעורם. מחית את השום על הצד של המנה ומערבבים דרך הירקות. תשר את הפסטה וזרוק הכל ביחד, קורע בכמה בזיליקום כמו שאתה הולך. ערימה לתוך שתי קערות ומגישים עם פרמזן מגוררת.