פסטה פגיולי השני
המתכון פסטה פגיולי השני מוכן בסביבות 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט אדיר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.36 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 701 קלוריות. אם יש לכם שום, פתיתי פלפל, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 61%, שהוא מוצק. נסו מרק פסטאן ושעועית כליה בן 30 דקות (פסטאן אי פגיולי), פסטאן אי פגיולי (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו פסטאן פגיולי קון סלסיצ'ה (פסטאן ושעועית עם נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית יוצקים שמן זית.
קולים שיני שום שלמות, בצל, בייקון ופתיתי פלפל אדום; מבשלים עד שהבצל שקוף.
מוסיפים רוטב עגבניות, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל; מבשלים על נמוך במשך 10 דקות.
מערבבים פנימה קוביות מרק, שעועית קנליני ומים; מבשלים 30 דקות.
מוציאים את 7 שיני השום השלמות, זורקים 3 ומרסקים את 4 הנותרים; מחזירים לסיר.
מוסיפים פסטה לא מבושלת וממשיכים בבישול עד לסיום הפסטה.
תערובת צריכה להיות מעט מרק.