פסטה פוטנסקה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 458 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, עגבניות משומר, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לבשל פסטה במים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם עם כף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לנקז ולהניח בצד. במחבת גדולה, מחממים את השמן השמור מאנשובי מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להוסיף אנשובי קצוץ; לטגן עד ארומה הוא שוחרר.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
4
להוסיף שום ו לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים עגבניות, שרימפס, זיתים, צלפים ופלפל אדום מרוסק מיובש. מבשלים מעל חום בינוני עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. למחבת להוסיף פסטה סחוטה ולזרוק בתערובת אנשובי למעיל, מקשטים עם פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.