פסטה פוטנסקה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פסטה פוטנסקה יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. גשו לסופר וקנו אנשובי, פלפל, זיתים קלמטאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. , שהוא מוצק. Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים אנשובי; מחית במחבת כדי ליצור משחה. מערבבים עגבניות ו 4 מרכיבים הבאים (דרך פלפל); לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה; מבשלים 8 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מסננים במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
מוסיפים פסטה ומי פסטה שמורים לתערובת עגבניות; מגבירים את החום לגובה בינוני. מבשלים 5 דקות או עד פסטה הוא אל דנטה, זורק לשלב. כף 1 1/2 כוסות פסטה לתוך כל אחד 4 קערות.
טפטוף כל מנה עם 3/4 כפית שמן; מפזרים גבינה.