קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
Puttanescan פסטה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. אם יש לך שום, צלפים, מלח גס ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תערובת לטגן עד אנשובי להמיס לתוך שמן להתמוסס לחלוטין שום רך, על 3 דקות: המטבח שלך מעולם לא הריח כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים זיתים, צלפים, עגבניות, פלפל שחור ופטרוזיליה. להביא רוטב לבועה, להפחית את החום, ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת. להעביר לחם וגבינה ליד השולחן ומגישים עם סלט ירקות מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ירוקירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מערבבים ירקות בקערת סלט. לסחוט את המיץ של 1 לימון על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
טפטוף סלט בנדיבות עם שמן זית כתית מעולה. לזרוק סלט וסלט העונה עם מלח ופלפל. סדר סלט על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
מקשטים צלחות עם זיתים שחורים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים

מרכיבים

1-2 כפות שמן זית כתית מעולהבדיל אנשובי שטוח פילה, סחוטבדיל אנשובי שטוח פילה, סחוט9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מרוסקות בסגנון גושיעגבניות מרוסקות בסגנון גושי3(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם פריך, לניקוילחם פריך, לניקוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1גדולקליפות מלימוןקליפות מלימון1ראשחסה צנונית, קצוצה בצפיפותחסה צנונית, קצוצה בצפיפות4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלישמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלי20שמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גסשמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גס2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, למעיילשמן זית כתית מעולה, למעייל2(חוֹרֶף)(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונליפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונלי9ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו