פסטה, פסטו ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל פסטה, פסטו, ואפונה. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך מלח כשר, פלפל, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ Foodnetwork יש 59 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. נסו פסטה, פסטו ואפונה, פסטה, פסטו ואפונה, ו פסטה, פסטו ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הפוזילי ואת עניבות הפרפר בנפרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 10 עד 12 דקות עד שכל פסטה היא אל דנטה.
לנקז ולזרוק לתוך קערה עם שמן זית. מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את פסטו, תרד, ומיץ לימון.
מוסיף את המיונז ואת מחית.
מוסיפים את תערובת הפסטו לפסטה המקוררת ומוסיפים את הפרמזן, האפונה, הפיניולי, המלח והפלפל.
מערבבים היטב, מתבלים לפי הטעם ומגישים בטמפרטורת החדר.
מניחים את האגוזים, pignoli, ושום בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך 15 שניות.
מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. עם ריצת המעבד, לאט לשפוך את שמן הזית לתוך הקערה דרך צינור ההזנה ולעבד עד פסטו הוא מחית ביסודיות.
תוסיף את הפרמזן ופירה לרגע. השתמש מיד או לאחסן את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית על גבי.
הערות: האוויר הוא האויב של פסטו. להקפאה, לארוז אותו במיכלים עם סרט של שמן או פלסטיק לעטוף ישירות על גבי עם האוויר לחוץ החוצה.
כדי לנקות בזיליקום, להסיר את העלים, לסובב אותם בקערת מים, ולאחר מכן לסובב אותם יבש מאוד טווה סלט. אחסן אותם בשקית ניילון סגורה עם מגבת נייר לחה מעט. כל עוד העלים יבשים הם יישארו ירוקים במשך כמה ימים.