תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פטה קישואים / עשבי תיבול בבית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 117 קלוריות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 24. מתכון זה מ טעם הבית דורש עירית, סוכר, פלפל וחומץ טרגון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עקיצות פטה ולוח עשב ברי, פטה קישואים, ו פייסן ברטון צרפתית שום וגבינת שמנת עשבי תיבול ומקרל מעושן פשטט-גולשי כסף.
הוראות
1
מרפדים קערה בעובי כפול של בד גבינה. גס לגרוס קישואים לתוך קערה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים חומץ, סוכר 1 כפית מלח. לזרוק בעדינות; מכסים במגבת ומניחים בצד במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בינתיים, במעבד מזון עם להב החיתוך, טחון פטרוזיליה ועירית. אוספים קצוות של בד גבינה, סוחטים כמה שיותר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
מוסיפים קישואים סחוטים למעבד המזון ומעבדים עד למחית.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את גבינת השמנת, הפלפל והמלח שנותר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.