קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

מקרוני וגבינה

מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 822 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. לכו לחנות ואספו טימין, פפריקה הונגרית, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, שהוא מוצק. נסו מקרוני גרויסקר ואמנטלר עם חזיר ומחמצת קוביות מ ' נמס: אומנות המקרוני והגבינה, שני מקרוני גבינה דלורית וגבינה ואוכל מעונות יום, ו צ'דר מעושן וגבינה כחולה מקרוני וגבינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מתבלים חזה עוף במלח פפריקה ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2
מחממים שמן זית במחבת מטגנת גדולה ומניחים בו עוף השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מכניסים לתנור של 400 מעלות למשך 8 עד10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר ואז קוביות לחתיכות גדולות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים שמנת בסיר גדול, מוסיפים עשבי תיבול, מלח ופלפל ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הריגטוני המבושל, הגבינה והעוף המבושל ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
עוף מבושלעוף מבושל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מסירים מהאש ומגישים.

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו קיארלי למברוסקו די קסטלבטרו ויגנטו סיאלדיני עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
קלטו צ ' ירלי לאמברוסקו די קסטלבטרו ויגנטו סיאלדיני
קלטו צ ' ירלי לאמברוסקו די קסטלבטרו ויגנטו סיאלדיני
צבע עמוק אשר מבשר אינטנסיבי, אבל אף פעם לא מוגזם, ריחות. הוא משלב עגלגלות וצנע, ומספר בפירוט את הטרואר שלו.