מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 822 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. לכו לחנות ואספו טימין, פפריקה הונגרית, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, שהוא מוצק. נסו מקרוני גרויסקר ואמנטלר עם חזיר ומחמצת קוביות מ ' נמס: אומנות המקרוני והגבינה, שני מקרוני גבינה דלורית וגבינה ואוכל מעונות יום, ו צ'דר מעושן וגבינה כחולה מקרוני וגבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מתבלים חזה עוף במלח פפריקה ופלפל ומניחים בצד.
מחממים שמן זית במחבת מטגנת גדולה ומניחים בו עוף השחמה משני הצדדים.
מכניסים לתנור של 400 מעלות למשך 8 עד10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר ואז קוביות לחתיכות גדולות.
מחממים שמנת בסיר גדול, מוסיפים עשבי תיבול, מלח ופלפל ומצמצמים בחצי.
מוסיפים את הריגטוני המבושל, הגבינה והעוף המבושל ומבשלים במשך 2 דקות.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו קיארלי למברוסקו די קסטלבטרו ויגנטו סיאלדיני עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
קלטו צ ' ירלי לאמברוסקו די קסטלבטרו ויגנטו סיאלדיני
צבע עמוק אשר מבשר אינטנסיבי, אבל אף פעם לא מוגזם, ריחות. הוא משלב עגלגלות וצנע, ומספר בפירוט את הטרואר שלו.