פסטה פרימוורה עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך שיני שום, cavatappi, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה פרימוורה עם שרימפס, שרימפס פסטה פרימוורה, ו שרימפס פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה במים רותחים 6 דקות, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
2
מוסיפים אפונה, ומבשלים 2 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שרימפס, אורגנו, מלח, פלפל ושום; לטגן 3 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)
5
שלב תערובת פסטה, תערובת שרימפס, ושאר החומרים בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.