פסטה צלויה עם שאלוט ובטרנו עם סקווש
פסטה צלויה עם שאלוט ודלורית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קרם פרש, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו דלורית צלויה ומרק שאלוט, סלט דלורית צלוי + רוטב שאלו, ו דלורית צלויה ופסטה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סקווש, טפטוף 1 כף שמן בתחתית מחבת צלייה.
מקום סקווש, לחתוך צדדים למטה, ו shallots במחבת.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 45 דקות או עד מכרז. מגניב. סקופ עיסת מ סקווש; להשליך קליפות. שמור 1 1/2 כוסות עיסת.
מניחים הנותרים 2 כפות שמן, עיסת הנותרים, שאלוט, ואת הבא 7 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
כדי להכין פסטה, לבשל פסטה במים רותחים 7 דקות או עד כמעט רך.
שלב עיסת 1 1/2 כוסות שמורות, תערובת מחית, פסטה, ו 1/3 כוס גבינה בקערה גדולה; מערבבים בעדינות. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; לכסות בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים הנותרים 1/3 כוס גבינה.
אופים 5 דקות או עד גבינה נמסה.