קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות)

פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות)
פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות פורטובלו, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), ו פסטה ברוטב פטריות.

הוראות

1
במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté עד זהוב וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב עם כף עץ, עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את היין או מלאי טימין.לבשל, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות. להפחית את החום נמוך, העונה עם מלח ופלפל ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות מבושלים דרך וכל הנוזל התאדה, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את הבזיליקום הטרי.בינתיים, להביא סיר גדול עם מים לרתיחה על חום גבוה. מלח את המים הרותחים, להוסיף את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
ניקוז, שמירה על 1/4 כוס של מי הבישול.כאשר הפטריות מוכנות, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיפים את הפסטה וזורקים, מוסיפים את מי הבישול השמורים אם הפסטה נראית יבשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מגישים עם סלט ירוק