קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות)

פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות)
פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות פורטובלו, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), ו פסטה ברוטב פטריות.

הוראות

1
במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté עד זהוב וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב עם כף עץ, עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את היין או מלאי טימין.לבשל, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות. להפחית את החום נמוך, העונה עם מלח ופלפל ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות מבושלים דרך וכל הנוזל התאדה, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
מוסיפים את הבזיליקום הטרי.בינתיים, להביא סיר גדול עם מים לרתיחה על חום גבוה. מלח את המים הרותחים, להוסיף את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
ניקוז, שמירה על 1/4 כוס של מי הבישול.כאשר הפטריות מוכנות, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מוסיפים את הפסטה וזורקים, מוסיפים את מי הבישול השמורים אם הפסטה נראית יבשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מגישים עם סלט ירוק