קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פסטה קון לה סרדה

פסטה קון לה סרדה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פסטה קון לה סארד יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 975 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סרדינים, נורת שומר, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. נסו פסטה קון לה סרדה, פסטה קון סארד, ו Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
3
הסר את הפירורים מהמחבת ולזרוק עם הפרמזן. תמחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
באותו מחבת, לחמם את השמן 1/4 כוס הנותרים על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השומר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
6
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 1 דקה יותר. מערבבים את העגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד עבה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מוסיפים את הסרדינים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. לשבור את הסרדינים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
הסר מהחום.
9
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
ניקוז. זרוק את הספגטי עם הרוטב וחצי מפירורי הלחם. למעלה עם שאר הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ספגטיספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
וריאציה: אם אתה בר מזל מספיק כדי למצוא סרדינים טריים, להחליף חצי קילו מהם, פילה, עבור סרדינים משומרים.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים משומריםסרדינים משומרים
סרדינים טרייםסרדינים טריים
12
מוסיפים אותם למחבת יחד עם שום וחתיכות במשך שתיים עד שלוש דקות לפני הוספת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
המלצת יין: מסטרוברדינו הוא היינן הראשי המוכר של דרום איטליה. נראה כי ה "קרימרוזה" שלו, ה " רוס " הייחודי, הטארט והטעים בטעם העדין שלו, הוכנה עם מנה כמו זו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)