פסטה קון לה סרדה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פסטה קון לה סארד יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 975 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סרדינים, נורת שומר, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. נסו פסטה קון לה סרדה, פסטה קון סארד, ו Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן על חום מתון.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
הסר את הפירורים מהמחבת ולזרוק עם הפרמזן. תמחק את המחבת.
באותו מחבת, לחמם את השמן 1/4 כוס הנותרים על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את השומר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 5 עד 10 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 1 דקה יותר. מערבבים את העגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד עבה, על 10 דקות.
מוסיפים את הסרדינים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. לשבור את הסרדינים עם מזלג.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
ניקוז. זרוק את הספגטי עם הרוטב וחצי מפירורי הלחם. למעלה עם שאר הפירורים.
וריאציה: אם אתה בר מזל מספיק כדי למצוא סרדינים טריים, להחליף חצי קילו מהם, פילה, עבור סרדינים משומרים.
מוסיפים אותם למחבת יחד עם שום וחתיכות במשך שתיים עד שלוש דקות לפני הוספת העגבניות.
המלצת יין: מסטרוברדינו הוא היינן הראשי המוכר של דרום איטליה. נראה כי ה "קרימרוזה" שלו, ה " רוס " הייחודי, הטארט והטעים בטעם העדין שלו, הוכנה עם מנה כמו זו.