פסטה קרמית עם פרחים
פסטה קרמית עם פרחים עשויה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל קאיין, חלב, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פרחי ברוקולי עם פסטת עניבת פרפר, Ham ' N ' Florets In A Basket, ו עוף עסיסי ופרחים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את גבינת קוטג', חלב, שמנת חמוצה, גבינת פרמזן, מלח קאיין; לכסות ולעבד עד חלקה. תניח בצד.
בסיר, להביא 1 ב. מים לרתיחה; מניחים ברוקולי וכרובית בסל קיטור על מים. מכסים ואדים במשך 3-4 דקות או עד פריך-מכרז. בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
במחבת nonstick גדולה, שום לטגן בשמן במשך 2 דקות.
מוסיפים פטריות; לטגן 5 דקות יותר. מערבבים את הברוקולי, כרובית, פסטה תערובת גבינת קוטג'; חום דרך.