קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פסטה תוצרת בית מ Reiti

פסטה תוצרת בית מ Reiti
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה תוצרת בית מ Reiti. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 556 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פנקטה, מלח, קמח חיטה קשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: פסטה תוצרת בית, פסטה אדומה תוצרת בית, ו פסטה תוצרת בית.

הוראות

1
מניחים את הקמח במרכז משטח עבודה נקי ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
2
מוסיפים 1/2 כוס מים וקורט של מלח, משתלבים במים ולשים כדי ליצור בצק מוצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
מלחמלח
3
תן מנוחה במשך 30 דקות.
4
בינתיים, במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד שכמעט מעשנים ומוסיפים את הסלרי, הבצל והפנצ ' טה ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את העגבניות, פתיתי צ ' ילי ומלח ופלפל, כדי לטעום ולבשל על אש בינונית במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
6
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
7
מגלגלים את הבצק הנח החוצה להגדרה השנייה הדק ביותר על מכונת גלגול פסטה, וחותכים את הסדין לצורות טבליה לא סדירות באורך של 3/4 אינץ'. מבשלים את הפסטה במים רותחים עד שהוא צף על פני השטח, ולאחר מכן לנקז ולזרוק עם רוטב חם על חום במשך 1 דקה מעיל. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות העליון עם פקורינו רומנו מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
רוטב חריףרוטב חריף
בצקבצק
פסטהפסטה
מיםמים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה