פסטה תוצרת בית מ Reiti
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה תוצרת בית מ Reiti. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 556 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פנקטה, מלח, קמח חיטה קשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: פסטה תוצרת בית, פסטה אדומה תוצרת בית, ו פסטה תוצרת בית.
הוראות
מניחים את הקמח במרכז משטח עבודה נקי ולעשות באר במרכז.
מוסיפים 1/2 כוס מים וקורט של מלח, משתלבים במים ולשים כדי ליצור בצק מוצק.
בינתיים, במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד שכמעט מעשנים ומוסיפים את הסלרי, הבצל והפנצ ' טה ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה.
מוסיפים את העגבניות, פתיתי צ ' ילי ומלח ופלפל, כדי לטעום ולבשל על אש בינונית במשך 20 דקות.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מגלגלים את הבצק הנח החוצה להגדרה השנייה הדק ביותר על מכונת גלגול פסטה, וחותכים את הסדין לצורות טבליה לא סדירות באורך של 3/4 אינץ'. מבשלים את הפסטה במים רותחים עד שהוא צף על פני השטח, ולאחר מכן לנקז ולזרוק עם רוטב חם על חום במשך 1 דקה מעיל. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות העליון עם פקורינו רומנו מגורד טרי.