פסטו
פסטו יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פסטו & קציצות הודו חמוציות עם רוטב יוגורט פסטו, פסטה קון il pesto alla Trapanese (עגבניות ושקדים פסטו), ו איך לעשות פסטו מואר: a עבור פסטו בזיליקום אבוקדו שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את האגוזים, pignolis, ושום בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך 15 שניות.
מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. עם ריצת המעבד, לאט לשפוך את שמן הזית לתוך הקערה דרך צינור ההזנה ולעבד עד פסטו הוא מחית ביסודיות.
תוסיף את הפרמזן ופירה לרגע. השתמש מיד או לאחסן את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית על גבי.
הערות: האוויר הוא האויב של פסטו. להקפאה, לארוז אותו במיכלים עם סרט של שמן או פלסטיק לעטוף ישירות על גבי עם האוויר לחוץ החוצה.
כדי לנקות בזיליקום, להסיר את העלים, לסובב אותם בקערת מים, ולאחר מכן לסובב אותם יבש מאוד טווה סלט. אחסן אותם בשקית ניילון סגורה עם מגבת נייר לחה מעט. כל עוד העלים יבשים הם יישארו ירוקים במשך כמה ימים.