פסטו ופיצת גבינה
פיצה פסטו וגבינה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו רצועות, פסטו בזיליקום, מים מאוד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 13% וזה די גרוע. מתכונים דומים: שתי פיצת פסטו גבינה, פסטו ופיצת גבינה, ו שלוש גבינות פסטו פיצה.
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום 232°. תרסיס 12 אינץ פיצה עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק לערבב, מים ושמן עם מזלג עד צורות בצק רך; לנצח במרץ 20 משיכות. כיסוי; בואו לעמוד 8 דקות.
טפיחה או לחץ על הבצק בתחתית ו 1 אינץ ' מעל הצד של מחבת פיצה.
מניחים גבינת מחרוזת לאורך קצה הבצק, חופפים במידת הצורך. מקפלים קצה 1 אינץ ' של בצק מעל ומסביב גבינה; לחץ לאטום.
אופים 6 עד 7 דקות או עד השחמה קלה סביב הקצוות.
מפזרים עם 1 כוס גבינת מוצרלה; העליון עם פלפלים הנותרים 3/4 כוס גבינה.
אופים 11 עד 14 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.