פסטו, עוף, מרק שעועית לבנה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך חזה עוף, שמן זית, שעועית קנליני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית לבנה-מרק פסטו, מרק שעועית לבנה עם פסטו, ו שעועית לבנה, תרד ומרק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד שהוא משחימים ומבושלים דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את העוף 1/2 כפית מלח ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא השחמה מבושל דרך, על 5 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הנקניק והעוף לקערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הקישואים, בצל, כפית נותרת של מלח, פתיתי פלפל אדום, ופלפל נמדד לסיר ומערבבים לשלב. להפחית את החום בינוני ומבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של הסיר, עד הבצל התרכך, על 7 דקות.להחזיר את הנקניק, העוף, וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את המרק והמים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומערבבים שעועית פסטו נמדד. לבשל עד השעועית הם רק מחומם דרך, על 1 דקה. כבה את החום ומערבבים את מיץ הלימון. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב