פסטו, שעועית ופיצת ירקות
פסטו, שעועית ופיצה ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך לבבות ארטישוק, פסטו, שעועית קנליני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פסטו פיצת ירקות, ירקות, פסטו, ושלוש פיצות גבינה, ו פיצת ירקות בגריל פסטו.
הוראות
מסננים שעועית במסננת מעל קערה, הזמנת 2 כפות נוזלי.
מניחים שעועית, נוזל שעועית שמורות, פסטו, ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, פטריות ופלפל; מבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות.
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה; להפיץ תערובת שעועית מעל הקרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם תערובת בצל, ארטישוקים וזיתים.
מפזרים גבינות; אופים 6 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה.