פסטל דה קוקו (עוגת קוקוס בסגנון קולומביאני)
פסטל דה קוקו (Pastel de Coco) הוא פאי קוקוס בסגנון קולומביאני צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרטיבים קוקוס בסגנון קולומביאני (Paletas de Coco), Arroz Con Coco (אורז קוקוס קולומביאני), ו Torta de Dulce de Coco (עוגת פודינג קוקוס קולומביאנית) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, בקערה, לשלב את הקמח, הסוכר ו salt.In מעבד מזון, דופק את תערובת הקמח עד מעורבב, על 5 פולסים.
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד לתערובת דומה ארוחה גסה, על 20 פולסים.
הוסף 1/3 כוס מי הקרח ואת הדופק פעמיים. להפוך את הבצק על משטח עבודה, לחלק לחצי ולעצב כל חצי לדיסק. עוטפים את הדיסקים בנפרד בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
הסר 1 של דיסקים מאפה מהמקרר ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מניחים את הבצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה מקומח קלות להתגלגל עד 14 אינץ ' עגול.
מברישים את הקמח העודף, מעבירים למחבת עוגה ולוחצים על הבצק למחבת. לקצץ את הבצק כך שהוא סומק עם הקצה העליון של המחבת. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.מחממים תנור ל 400 ° F.
מניחים תבנית אפייה על המדף האמצעי.
מערבבים את כל חומרי המילוי ומניחים בצד.על משטח מקומח קל, לגלגל את דיסק הבצק הנותר עד 12 אינץ ' עגול. באמצעות חותך פיצה או סכין, לחתוך רצועות לחלק העליון.
תעביר את המילוי למחבת הפאי.
מניחים רצועות בצק, במרווחים שווים, על פני העוגה אופקית ואנכית. חתוך את הרצועות וסדוק את קצוות העוגה. מברשת קלה את החלק העליון עם מים ומפזרים סוכר.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה ואופים עד הקרום מוגדר ומתחיל להשחים, 25 עד 30 דקות. לסובב את העוגה ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375°f מעלות. המשך אפייה עד הקרום הוא חום זהוב, 10 עד 20 דקות יותר.