פסטה כתף חזיר לבישול איטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. אם יש לך פסטה, יין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלוי כתף חזיר מבושל איטי, כתף חזיר Tangy Slow-Cooker, ו מקסיקני משך כתף חזיר בבישול איטי.
הוראות
1
מניחים כתף חזיר, פנצ ' טה, בצל, שום, יין, עגבניות, עלי דפנה, שומר כתוש, טימין ופלפל אדום פתיתים בבישול איטי. העונה עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. מערבבים לשלב, לכסות ולבשל על נמוך במשך 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף חזיר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזיר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
הסר חזיר מ מבשל איטי ולהעביר מגש או קרש חיתוך. להשליך זרעי קורנית ועלי דפנה מרוטב. כאשר חזיר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר להשליך שומן ועצמות. להחזיר בשר לרוטב, ומערבבים לשלב. לטעום ולהתאים תבלינים. אפשר להתחמם דרך.