פסטה כתף חזיר לבישול איטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. אם יש לך פסטה, יין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלוי כתף חזיר מבושל איטי, כתף חזיר Tangy Slow-Cooker, ו מקסיקני משך כתף חזיר בבישול איטי.
הוראות
1
מניחים כתף חזיר, פנצ ' טה, בצל, שום, יין, עגבניות, עלי דפנה, שומר כתוש, טימין ופלפל אדום פתיתים בבישול איטי. העונה עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. מערבבים לשלב, לכסות ולבשל על נמוך במשך 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף חזיר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזיר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
הסר חזיר מ מבשל איטי ולהעביר מגש או קרש חיתוך. להשליך זרעי קורנית ועלי דפנה מרוטב. כאשר חזיר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר להשליך שומן ועצמות. להחזיר בשר לרוטב, ומערבבים לשלב. לטעום ולהתאים תבלינים. אפשר להתחמם דרך.